Τοποθετήσεις Συναγερμών

 

Στη GSystems θα βρείτε Συστήματα συναγερμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για το σπίτι ή το κατάστημά σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας δωρεάν και σας προτείνουμε τα ιδανικότερα συστήματα συναγερμού που θα σας προστατεύσουν σε κάθε περίπτωση.

Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού * Εγκατάσταση συναγερμού καταστήματος * Εγκατάσταση συναγερμού περιπτέρου * Εγκατάσταση συναγερμού ξενοδοχείου

Η GSystems απαρτίζεται από πιστοποιημένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών SIGMA & PARADOX. Στις κορυφαίες λύσεις μας περιλαμβάνονται τα άρτια ασύρματα και ενσύρματα συστήματα συναγερμού και παρακολούθησης, κορυφαία στην κατηγορία τους και προσθέτουν υψηλή προστιθέμενη αξία σε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις μας καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις είτε αυτές αφορούν συναγερμούς σπιτιών είτε καταστημάτων. 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΣ

Στην εταιρία μας μπορείτε να απευθυνθείτε και για εγκατάσταση του συστήματος ΠΡΩΤΕΑΣ (PROTEUS) της SIGMA . Το σύστημα PROTEUS τοποθετείται ΜΟΝΟ από αδειοδοτημένους εγκαταστάτες και ΔΕΝ πωλείται χωριστά.

    ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ TOUCH

Εγκατάσταση συναγερμών οικίας & καταστήματος από 350,00 € ! ( Με πλήρη εγκατάσταση - προγραμματισμό και επίδειξη προς τον πελάτη)

  • Συναγερμοί SIGMA PROTEUS -  APOLLO - ORPHEUS

  • Συναγερμοί PARADOX - NOVA

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η GSystems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@gsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2016 GSystems - Συστήματα Ασφαλείας
Σύνδεση Μελών