Previous Next

Εγκατάσταση & Ασφάλεια Δικτύων 

 Στην GSystems μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, το σχεδιασμό, αλλά και την εγκατάσταση ασύρματων δικτύων της εταιρίας Mikrotik. Με τα προϊόντα, παγκοσμίου φήμης Mikrotik, μπορείτε να υλοποιήσετε από απλά οικιακά δίκτυα, μέχρι και τη δικτύωση και διαχείριση δικτύου δεδομένων, μεγάλων επιχειρήσεων. Στην εταιρεία μας εκτός από τη λεπτομερή ανάλυση του Project που θέλετε να υλοποιήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος, θα σας επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Ενδεικτικά μπορούμε να υλοποιήσουμε:

 

 • Setup bandwidth limit για τον κάθε χρήστη του δικτύου
 • Setup captive portal με αρχική σελίδα, multiple users, διαφημιστικά banners, ανά-προώθηση (redirect) σε επιθυμητό ιστότοπο (web page).
 • Διαχείριση πελατών με περιορισμούς σε ταχύτητα και περιεχόμενο όπως: torrents, πορνογραφικό υλικό κλπ.
 • Εγκαταστάσεις πολλών access point με κεντρικό Controller

Εξυπηρετούμε

Μικρές & μεγάλες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, καφετέριες, χώρους εστίασης, καταστήματα, ανοιχτούς χώρους.

Ολοκληρωμένες λύσεις WiFi για Ξενοδοχεία

 

Η GSystems ως Συνεργάτης και Μεταπωλητής της MEGASOFT επεκτείνει τις δραστηριότητες της , στις Εφρμογές Μηχανογράφησης .Εμπορικών - Λογιστικών Εφαρμογών, Εφαρμογών Εστίασης, Λιανικής - Χονδρικής, Retail

Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες, για το λόγο αυτό η Megasoft σχεδίασε ξεχωριστά για κάθε έναν από τους παρακάτω κλάδους ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® που συμβαδίζει απόλυτα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Έχουμε επικεντρωθεί στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε, ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητά τους.

Η Μegasoft με την ευρεία γκάμα των εξειδικευμένων της εφαρμογών καλύπτει ολοκληρωμένα και καινοτόμα τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων στους εξής επαγγελματικούς κλάδους:

 

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης!

Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft προσφέρουν στις επιχειρήσεις το συνδυασμό της αποκλειστικής διαχείρισης των δεδομένων τους και της δυνατότητας να ανεβάζουν στο cloud τις πληροφορίες εκείνες και μόνο που επιθυμούν να προβάλλουν σε φορητές συσκευές τύπου smartphone και tablet  όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης.

Η Megasoft δημιούργησε την οικογένεια cloud εφαρμογών PRISMA Win Live που εγκαθίσταται σε tablet ή σε smartphone και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και λειτουργίες της εμπορικής σας διαχείρισης PRISMA Win, ώστε να μπορείτε να βάλετε παραγγελίες, να κάνετε εισπράξεις, να εκτελέσετε απογραφές και να τιμολογήσετε, όπως ακριβώς θα κάνατε αν ήσασταν εντός επιχείρησης.

 

Αποτελεσματική Υποστήριξη

 Στη GSystems δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο after sales support κι έτσι, παρέχουμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας υπηρεσίες άμεσης υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα εργαλεία και τις καινοτόμες διαχειρίσεις της εφαρμογής τους να αναπτυχθούν, προλαμβάνοντας τις επιχειρησιακές τους ανάγκες και μειώνοντας τα κόστη τους.

Συνεχής Εκπαίδευση Το τμήμα Υποστήριξης στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες, που έχουν λύση για κάθε σας απορία και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής σας και σας καθοδηγούν στο να βελτιώνετε συνεχώς τις επιχειρησιακές σας διαδικασίες. Τα στελέχη του τμήματος παρακολουθούν πολύ τακτικά ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στις εφαρμογές και στις εξελίξεις τους, ώστε να είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη και κάθε απαίτηση. Η εκπαίδευση, όμως, δε σταματά στους δικούς μας συνεργάτες, αλλά επεκτείνεται και στους ίδιους τους πελάτες μας οι οποίοι θέλουμε να είναι σε θέση και να έχουν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις, ώστε να αξιοποιούν και να απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρουν οι εφαρμογές τους.

Online Support Η τεχνολογία στην υπηρεσία της αποτελεσματικής Υποστήριξης. Εκτός από τις συμβατικές μεθόδους υποστήριξης, όπως είναι η τηλεφωνική υποστήριξη ή μια επίσκεψη στο χώρο του πελάτη, με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων που διαθέτουμε, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες ηλεκτρονικής και απομακρυσμένης υποστήριξης, αλλά και εκπαίδευσης στους πελάτες μας, ελαχιστοποιώντας το κόστος, αλλά και το χρόνο απόκρισης στις απαιτήσεις τους.

Συνεχές feedback Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας, για να διασφαλίζουμε ανά πάσα στιγμή την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών τους, να τους ενημερώσουμε για τις νέες αναβαθμίσεις και για ό,τι νέο προστίθεται στις εφαρμογές τους, διατηρώντας, παράλληλα, συχνό feedback για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη των πελατών μας για εμάς, μας βοηθάει να εξελιχθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

 

4 Κάμερες Dome, DVR δικτυακό, Δίσκος 1TB

Πακέτο συστήματος 4 καμερών

Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης 4 έγχρωμων καμερών Dome ΜL-4950EF Έγχρωμη Κάμερα CCD 1/3" SONY Effio 700 TVL, Καταγραφικό 4 καμερών HIKVISION DS-7204HVI-ST/S, σκληρό δίσκο 1TB, (υλικά & εργασία).

Καλέστε στην Εταιρία μας για να μιλήσετε με τεχνικό και δωρεάν μελέτη του χώρου σας 

Περιλαμβάνεται εγκατάσταση & ρυθμίσεις για απομακρυσμένη πρόσβαση (Η/Υ & Κινητό)Καλέστε στην Εταιρία μας για να μιλήσετε με τεχνικό και δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Με την Γενική Ταχυδρομική (1-2 εργάσιμες ημέρες) το κόστος εντός είναι 5,00€ έως 2kg

Με την Γενική Ταχυδρομική (1-2 εργάσιμες ημέρες) το κόστος εκτός Αττικής είναι 7,00€ έως 2kg

Η αντικαταβολή χρεώνεται με 5,00€ επιπλέον

Με πρακτορείο μεταφορών εάν η αποστολή είναι μεγάλου όγκου και το κόστος αποστολής με courier ειναι απαγορευτικό.  Όταν το βάρος ξεπερνά τα 2kg η εταιρία μας επικοινωνεί με τον πελάτη τηλεφωνικώς για να τον ενημερώσει για το κόστος αποστολής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN
EUROBANK 0026.0193.18.0200350716 GR0602601930000180200350716
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
Κ. ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.

Η GSystems διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η GSystems αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

GSystems δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.synagermoi-athens.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα της GSystems, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός Ευθύνης

Η GSystems ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Η GSystems ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της GSystems δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η GSystems ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς. Εάν ολοκληρωθεί η παραγγελία από το website θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας καλέσετε στο 210 5152657 για την ακύρωσή της άμεσα.

Ασφάλεια

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

H συλλογή, τήρηση, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιούν οι χρήστες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέσω του website συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

 Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας θεωρούνται απαραίτητα κάθε οικιακού και επαγγελματικού χώρου. Ειδικά στα σπίτια μπορούμε να τοποθετήσουμε συστήματα πυρανίχνευσης στην κουζίνα, στο λεβητοστάσιο και στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι.

Η εταιρεία μας ασχολείται με την μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων προστασίας ενάντια της φωτιάς δηλαδή την πυρανίχνευση και την πυρόσβεση. Όλα τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποότητας και πληρούν τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα συνεργεία μας, έχουν πολυετή πείρα τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρηση των συστημάτων πυροπροστασίας και ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος  παρουσιαστεί.

      

Πυρόσβεση

Εγκαταστάσεις πυρόσβεσηςΗ εγκατάσταση της πυρόσβεσης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις σε ένα κτίριο. Η εταιρία μας, πάντα σύμφωνα με τα μηχανολογικά σχέδια που απαιτούνται από την πυροσβεστική για τις ανάγκες του κάθε χώρου, αναλαμβάνει την εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης, πυροσβεστικών συστημάτων, πυροσβεστικών φωλιών, πυροσβεστικών συγκροτημάτων και κεντρικών συστημάτων πυρόσβεσης.

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς, εξειδικευμένους στις μελέτες πυρόσβεσης οι οποίοι σε περίπτωση ανάθεσης του έργου εκπονεύν την μελέτη εγκατάστασης και τα σχέδια κατόψεων. Ο φάκελος της σχεδιομελέτης παραδίδεται μαζί με τα υλικά της εγκατάστασης και αποτελεί το βασικό εγχειρίδιο του εγκαταστάτη υδραυλικού για την ορθή εκτέλεση των εργασιών της εγκατάστασης της πυρόσβεσης, μαζί με την τεχνική περιγραφή της εγκατάστασης.Με επί τόπου παρουσία, εφόσον κριθεί αναγκαίο, ο μηχανικός της εταιρείας δίνει λύσεις και κατευθύνσεις σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις. 

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας καθώς και Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

 

Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων των εταιριών CTC & GUINAZ. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε μεγέθους έργα, καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.

Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε οθόνες και θυροτηλέφωνα που συνδυάζουν την άψογη αισθητική με την υψηλή ποιότητα και ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και απαίτηση. Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε καινούργιες εγκαταστάσεις

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει:

 • Εγκατάσταση των καλωδίων του θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων και μπουτονιέρας
 • Έλεγχος καλωδίωσης - Εγκατάσταση και σύνδεση της μπουτονιέρας στην είσοδο
 • Εγκατάσταση και σύνδεση των θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
 • Εγκατάσταση και σύνδεση του/των ενισχυτών
 • Έλεγχος καλής λειτουργίας Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε παλιές εγκαταστάσεις Στις παλιές εγκαταστάσεις υπάρχουν εγκατεστημένα τα καλώδια τα οποία και χρησιμοποιούνται από το παλιό σύστημα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.
 • Αποσύνδεση και αποξήλωση του/των παλιών ενισχυτών
 • Αποσύνδεση και αποξήλωση της παλιάς μπουτονιέρας στην είσοδο
 • Αποσύνδεση και αποξήλωση των παλιών θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
 • Εγκατάσταση και σύνδεση της καινούργιας μπουτονιέρας στην είσοδο
 • Εγκατάσταση και σύνδεση των καινούργιων θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
 • Εγκατάσταση και σύνδεση του/των καινούργιων ενισχυτών
 •               

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας και την κατάλληλη προσφορά.

GSystems σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα με πάνω από 20.000 συνδρομητές, ATLAS SECURITY, σας παρέχει Κέντρο Λήψεως Σημάτων όπου λειτουργεί με πλήρεις βάρδιες, σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Λειτουργεί με εξασφαλισμένη και ανεξάρτητη παροχή ηλεκτρικής ισχύος με χρήση ιδιόκτητων συστημάτων H/Z και UPS 15 KVA. Λειτουργεί με χρήση αυτοματοποιημένων Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων ενημέρωσης πελατών και συνεργατών.


Το 24ωρο κέντρο της ATLAS λαμβάνει καθημερινά περισσότερα από 70.000 σήματα. Οι χειριστές επεξεργάζονται ξεχωριστά κάθε εισερχόμενο σήμα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στα σήματα που αφορούν σε επείγοντα περιστατικά. Αναγνώριση της συγκεκριμένης ζώνης που έδωσε το συναγερμό, ειδοποίηση της Άμεσου Δράσης (100) και ενημέρωση του πελάτη στα τηλέφωνα ανάγκης που έχει δηλώσει.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ:

Σύνδεση σε Κέντρο Λήψεως Σημάτων με την ATLAS SECURITY ΜΟΝΟ με 68,50€ το έτος!!

 

Η GSystems διαθέτει και υποστηρίζει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε Δορυφορικά συστήματα για επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τηλεοπτικής λήψης και διανομής δορυφορικού σήματος. Λήψη όλων των δορυφόρων με κινητό κάτοπτρο.   Κεντρική διανομή σήματος (CATV & SMATV) σε εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους, σε μικρά και μεγάλα συγκροτήματα. Υπεύθυνη και εγγυημένη μελέτη για μεγάλες και πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία και πολυκατοικίες.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, υποστηρίζουμε την αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος λήψης και διανομής που ήδη υπάρχει, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο προς τους πελάτες του, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τον υπάρχοντα εξοπλισμό.   Για τις νέες μονάδες, υποστηρίζουμε εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος λήψης και διανομής, με το πλεονέκτημα η υποδομή και το σύστημα γενικότερα να είναι πλήρως αναβαθμίσιμα και έτοιμα να υποδεχθούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες.Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας χώρο.

                       

Καλέστε τώρα στο 210.51.52.657 να σας προτείνουμε τις απαραίτητες λύσης & την κατάλληλη προσφορά.

 

Η Gsystems αναλαμβάνει ολοκληρωμένη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης σύμφωνα με διεθνή standards, και με το βλέμμα στο μέλλον ώστε να παρέχεται η απαραίτητη εφεδρεία. Η καλωδίωση μπορεί να καλύπτει τα εξής:

 • Συμβατική τηλεφωνία
 • IP Τηλεφωνία (VoIP)
 • Δίκτυο Δεδομένων Χαλκού
 • Δίκτυο Δεδομένων Οπτικών Ινών
 • Τηλεοπτική καλωδίωση
 • Καλωδιώσεις συστήματος ασφαλείας
 • Κάμερες παρακουλούθησης
 • Έλεγχο φωτισμού
 • Πυρασφάλεια
 • Αυτοματισμούς

Εκτελούνται επίσης έλεγχοι και πιστοποιήσεις εγκαταστάσεων για υπηρεσίες όπως VoIP, καθώς και έλεγχος των επιδόσεων δικτύων όσον αφορά το επίπεδο εφαρμογής. Τέλος, με τη χρήση οργάνων TDR γίνεται εντοπισμός βλαβών (βραχυκύκλωμα, κομμένο καλώδιο) σε εγκαταστάσεις μεγάλου μήκους.

Η εγκατάσταση εξοπλισμών, συστημάτων και δικτύων γίνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο τους. Στόχοι μας είναι πάντα η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και η άριστη ποιότητα εργασίας.Το κατάλληλα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας μελετά, σχεδιάζει, εγκαθιστά και πιστοποιεί συστήματα Δομημένης Καλωδίωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του πελάτη, τη δημιουργία ενός εύκολα διαχειρίσιμου περιβάλλοντος του χρήστη και την οικονομία της εγκατάστασης συναρτήσει των απαιτήσεων του.

Η ταχύτατη μετάδοση δεδομένων αποτελεί σήμερα μια επιτακτική ανάγκη, τόσο σε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, όσο και για την υλοποίηση των τηλεφωνικών συνδέσεων Voice over IP. Η καλύτερη πρόταση για την κάλυψη των υψηλών σημερινών αναγκών σε bandwidth, δεν είναι άλλη από τη χρήση ενός δικτύου οπτικών ινών.

Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή με την οποία διαδίδεται το φως.

Πλεονεκτήματα

Η υψηλή διείσδυση της τεχνολογίας των οπτικών ινών στις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες δεν είναι τυχαία, αλλά αντίθετα οφείλεται στον μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων της, τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

 • Χαμηλό κόστος
 • Υψηλό bandwidth
 • Μικρή εξασθένιση του σήματος
 • Μικρές απαιτήσεις σε ενέργεια
 • Αμιγώς ψηφιακό σήμα
 • Υψηλή διαθεσιμότητα
 • Μικρές διαστάσεις και βάρος
 • Έχουν μεγάλο εύρος ζωής συχνοτήτων που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών ρυθμών μετάδοσης πληροφοριών.
 • Είναι ανεπηρέαστα από θόρυβο ο οποίος δημιουργείται από ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία.
 • Ο ρυθμός εμφάνισης σφαλμάτων (error rate) είναι σε χαμηλά επίπεδα.
 • Το υλικό κατασκευής τους απαιτεί πολύ μικρές διαστάσεις και ελάχιστο βάρος.
 • Είναι ασφαλές μέσο μετάδοσης πληροφοριών και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν προστασία των δεδομένων από υποκλοπή ή παρεμβολή. 

Αναλαμβάνουμε : 

 • Προμήθεια καλωδίων οπτικών ινών με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτεί η κάθε περίπτωση, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών
 • Εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και προδιαγραφών εγκατάστασης
 • Προμήθεια και Εγκατάσταση παθητικού και ενεργού εξοπλισμού οπτικών ινών όπως Optical Panels, Optical Patch Cords, Pigtails, Optical Modules γνωστών κατασκευαστών κ.α.
 • Τερματισμός οπτικών ινών με τη χρήση του μηχανήματος
 • Μέτρηση
 • Πιστοποίηση των καλωδίων οπτικών ινών.

Διατίθενται και εγκαθιστούνται οπτικές ίνες Multimode (μονότροπες) & Single Mode (πολύτροπες). Patch cords όλων των συνδυασμών connector, pigtails για συγκολλήσεις στο πεδίο, οπτικοί εξασθενητές (attenuators). Οπτικές πρίζες και μετατροπείς, Fiber Optic Couplers, Through Adapters.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CONTROL ROOM

 1. Κατασκευή τοιχοποιιών.
 2. Κατασκευή ψευδοπατώματος
 3. Κατασκευή ψευδοροφών.
 4. Ελαιοχρωματισμοί.
 5. Δομημένη καλωδίωση.
 6. Ηλεκτρική εγκατάσταση αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS).
 7. Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
 8. Σύστημα ασφαλείας.
 9. Σύστημα πυρανίχνευσης και κατάσβεσης.
 10. Access control (ελεγχόμενη πρόσβαση).
 11. Φωτισμός ασφαλείας.
 12. 12. Κλιματισμός.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 2

Επίσημος Συνεργάτης

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επισκευθείτε μας στο FACEBOOK
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρία

Η GSystems  είναι αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας & τεχνολογιών . Ο σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας  και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Επικοινωνία

GSystems - Security Systems

Συστήματα Ασφαλείας & Τεχνολογιών

Διεύθυνση: Ιωαννίνων 87, 104 44 Αθήνα 

Τηλέφωνο: 210.51.52.657

Φαξ: 210.51.52.657

Κινητό : 6948.250.253 - 6949.613.630

Emailinfo@gsystems.gr

Που θα μας βρείτε

© 2016 GSystems - Συστήματα Ασφαλείας
Σύνδεση Μελών